Blog

Frans van der Linde tijdens zijn presentatie op de Provada 2013

Transformatie in de belangstelling

Het was druk op het Transformatieplein van de Provada, deze zomer. We hadden al onze relaties uitgenodigd, direct of via social media en die ochtend onze visitekaartjes afgegeven bij alle andere standhouders.

We hadden ons dus goed voorbereid op deze dag.  Het was goed te merken dat je dat direct terugziet in het grote aantal belangstellenden. Want waarvoor doe je het anders?

Wij hielden daar onze presentatie voor de transformatie van een groot kantoorgebouw in Rotterdam. Daar hadden wij een forse studie naar gedaan.

Wat blijkt? Je kunt een oud gebouw prima nieuwe functies geven. Mits je optimaal gebruik maakt van drie elementen: de toekomstige gebruiker, de omgeving en het oorspronkelijke skelet. Rekening houdend met nieuwe trends, hebben wij een gebouw gecreëerd dat gefaseerd zijn nieuwe functies kan invullen.

Kostenbesparend, en bovendien de mogelijkheid openend om door trial and error precies die doelgroep te interesseren die op deze invulling zit te wachten.

Zo’n gebouw is niet zomaar een gebouw, het wordt een merk. ‘My Place Rotterdam’ hebben we het genoemd. Een concept dat we ook in andere steden kunnen realiseren.

Vul het zelf maar in: MyPlaceOurHomeTown.com Samen met Zonneveld ingenieurs.

Frans van der Linde