Nieuws

Antea participeert in Zonneveld ingenieurs

18 juni 2015 – De Haagse investeringsmaatschappij Antea neemt een belang van 42% in Zonneveld ingenieurs. De directie blijft in handen van de groot-aandeelhouders Frans van der Linde (1958) en Jan van der Windt (1954).

Antea Participaties (niet te verwarren met Antea Group) verstrekt risicodragend vermogen aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De aandacht is gericht op jongere bedrijven met groeipotentieel, op volwassen ondernemingen in de expansiefase of op bedrijven die te maken krijgen met een management buy-in / buy-out als oplossing voor continuïteit.

De kring van participanten van Antea Participaties bestaat uit particuliere investeerders met een ondernemersachtergrond, zogenaamde Informal Investors. Door een actieve betrokkenheid van deze (ex) ondernemers is Antea in staat de bedrijven waarin wordt deelgenomen werkelijk toegevoegde waarde te bieden.

Met de expertise en netwerken van de participanten kan niet alleen kapitaal worden ingebracht, maar ook kennis, kunde en betrokkenheid. Elementen die met name voor kleine en middelgrote ondernemingen van betekenis zijn.

 

Antea Participaties wordt gezien als marktleider in MKB-private equity fondsen.

Voor meer informatie www.antea.nl

Voor een link naar het interview van Frans van der Linde en Jan van der Windt klik hier.

Interview